“De service van Amplio Care is buitengewoon goed! Wij zijn erg tevreden over onze presentatie richting bestaande en nieuwe patiënten. Wij raden Amplio Care aan alle praktijkhouders aan”.

Fysiotherapie Smits

“Onze webshop is binnen vijf dagen opgeleverd. Nu ondersteunen wij dagelijks patiënten met artikelen en oefenmaterialen, het onderscheidt ons van anderen”.

Fysiotherapie Smits

“Ik vind het fijn om mijn patiënten een professionele oplossing te kunnen bieden om thuis zelfstandig – naast mijn therapie – verder te kunnen revalideren. Met de behulp van Amplio Care kan ik mijn patiënten nog meer service bieden”.

Fysiotherapie Smits

Sinds de marketing door Amplio Care wordt uitgevoerd is er sprake van +1600% groei in het aantal bezoekers op de website en +400% groei in het aantal aanmeldingen.

Fysiotherapie Jetten

Amplio Care helpt patiënten om te kiezen voor fysiotherapie Jetten. Dit doen we o.a. door het schrijven van goede en zoekmachinevriendelijke website teksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), het opzetten van Google Ads campagnes (SEA) en social media marketing. Daarnaast is er een volledig nieuwe website ontwikkeld. Amplio Care evalueert wekelijks de gekozen strategie en waar nodig wordt bijgestuurd. We begeleiden nauwkeurig tijdens het gehele traject.

Fysiotherapie Jetten

Sinds fysiotherapie Jetten samenwerkt met Amplio Care zijn er al 4 nieuwe vestigingen geopend!

Fysiotherapie Jetten

“Wij krijgen bijna dagelijks positieve reacties van onze patiënten.”

De Fysioo, De Fysioo

“Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding en onze nieuwe webshop”

Fysiotherapie Uniek, Fysiotherapie Uniek

“Wij kunnen onze sporters nu nog beter helpen.”

Fysiotherapie Noordkade, Fysio Noordkade

“Wij zijn erg blij met alle hulp en ondersteuning van Amplio Care.”

Fysiotherapie Smits, Fysiotherapie Uniek

Onze oplossingen werken onder andere voor

FYSIOTHERAPIE
ZIT IN ONS DNA.