VOLLEDIG VERNIEUWDE
PRAKTIJKWEBSITE.

Steeds vaker gebruiken patiënten Google om een geschikte fysiotherapiepraktijk te vinden. Dit betekent dat uw online vindbaarheid en de uitstraling en informatie op uw website steeds belangrijker worden.

Amplio Care ontwikkelt professionele websites voor fysiotherapiepraktijken. Onze websites zijn modern en onderscheidend en hebben diverse functionaliteiten zoals een online afsprakenmodule, prestatieindicatoren, ruimte voor reviews, nieuws- en blogpagina en een online diagnosetool. Daarnaast bevat de website ook een encyclopedie met actuele wetenschappelijk onderbouwde patiëntinformatie over aandoeningen. En met de online afspraak functie kunnen patiënten eenvoudig een afspraak inplannen. Daarnaast zijn de door ons ontwikkelde websites geheel responsive zodat deze ook op een telefoon of tablet goed weergegeven worden.

Wij ontwikkelen voor uw praktijk een volledig vernieuwde website waardoor aantoonbaar meer patiënten zullen kiezen voor uw praktijk.

website fysio
fysio webshop assortiment pakketten uniek

KOSTEN DIRECT VERREKEND
VANUIT WEBSHOP.

U hoeft geen investering te doen voor uw nieuwe praktijkwebsite. Wij bieden u deze op een voordelige en transparante abonnementsbasis aan. Onze websites worden indien gewenst voorzien van een in de huisstijl van de praktijk ontwikkelde webshop voor patiënten en voor fysiotherapiepraktijken zelf. U ontvangt maandelijks de procentuele marge over de verkopen vanuit uw webshop. Hierdoor is uw volledig vernieuwde praktijkwebsite kostenneutraal en loopt u geen enkel (financieel) risico.

Al onze diensten worden geleverd inclusief hosting/ beheer en continue doorontwikkeling. Zo heeft u als therapeut geen omkijken meer naar uw website.

Wilt u ook een nieuwe onderscheidende website voor uw praktijk?

UW VOORDELEN.

  • Altijd een up-to-date website
  • Responsive en dus ook geschikt voor telefoon en tablet
  • Meer patiënten kiezen voor uw praktijk door betere online presentatie
  • Wetenschappelijk onderbouwde informatie over aandoeningen
  • Loop voorop met digitale innovatie
  • Meer onderscheidend vermogen van uw praktijk
  • Online fysiocheck
  • Extra service aan uw patiënten
  • Geen investering nodig

LAAT HET ONS WETEN.


EIGEN IDENTITEIT

PROFESSIONELE UITSTRALING

TOTALE ONTZORGING

“One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man.”

Jenny Smith, Theme Fusion

“Technology made large populations possible; large populations now make technology indispensable.”

Hannah Vermont, Theme Fusion

Onze oplossingen werken onder andere voor

FYSIOTHERAPIE
ZIT IN ONS DNA.