FYSIO WEBSITE.

Een moderne website, met onderscheidende functionaliteit. Amplio Care staat voor continue verbeterprocessen en doorontwikkeling.  De Fysiotherapeut heeft geen omkijken meer naar zijn of haar website.

fysio webshop assortiment pakketten uniek

FYSIO WEBSHOP.

Een gepersonaliseerde webshop in huisstijl van de praktijk en passend bij de website. Deze webshop bevat een scala aan A-merk producten van Nederlandse leveranciers. Het unieke van de webshop is dat aangeboden producten zijn onderverdeeld in pakketten. Fysiotherapeuten bieden op deze manier patiënten eenvoudig een kant-en-klare oplossing op basis van de gestelde diagnose.

DIGITALE LEEROMGEVING.

Een digitale leeromgeving voor de patiënt. Het komt vaak voor dat de fysiotherapeut de patiënt enthousiast de bedachte oefeningen uitlegt. Thuis aangekomen zijn de oefeningen niet of slechts gedeeltelijk onthouden. Bij Amplio Care hebben wij een passende oplossing. Al uw patiënten gaan voortaan de deur uit met een klachtspecifiek oefenschema. Daarnaast kunnen zij online video’s van alle oefeningen bekijken.

digitale leeromgeving oefeningen filmpjes instructie video's
Online marketing meer omzet en patiënten cliënten

ONLINE MARKETING.

Een goed doordachte marketingstrategie vertelt het “verhaal achter de praktijk”. Amplio Care helpt patiënten om te kiezen voor uw praktijk. Dit doen we o.a. door redactie van website teksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), het opzetten van Adwords campagnes (SEA) en Social media marketing. Ook is Amplio Care uw partner voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, het maken van een sfeervolle bedrijfsrapportage (fotografie) of het ontwikkelen van een bedrijfsvideo- en animatie. We begeleiden specifiek en op maat. Uw praktijk krijgt hierbij volledige ondersteuning.

BMANAGER VOOR    DE FYSIOMARKT .

bManager voor de fysiomarkt is veel meer dan alleen een praktijkdashboard waar KPI’s, KRI’s, kwaliteitsmanagement en financieel management zijn opgenomen. Het platform faciliteert de praktijk middels het in één oogopslag inzichtelijk maken van alle relevante stuurinformatie, zo weet de praktijkhouder precies wat er nodig is om de praktijk optimaal te laten presteren en hebben medewerkers de tools om actief bij te sturen. Met bManager is de fysiotherapiepraktijk altijd verzekerd van het voldoen aan alle wet- en regelgeving rondom certificering (HKZ/ SKF), is de financiële informatie op een slimme manier beschikbaar en worden actief signalen gegeven over bedreigingen en kansen voor de fysiotherapiepraktijk. Zo kunnen fysiotherapiepraktijken zich onderscheiden en de concurrentie altijd één stap voor blijven.

Facilitair Platform Fysiotherapie kwaliteit dashboard besturen

TOTALE ONTZORGING.

Omdat we zelf een fysiotherapie achtergrond hebben, weten we dat fysiotherapeuten druk bezet zijn. Een groot deel van de circa 8000 praktijken in Nederland is nog niet toegekomen aan het (laten) ontwikkelen van bovenstaande producten. Amplio Care voorziet in deze behoefte.

LAAT HET ONS WETEN.


INNOVATIE

KWALITEIT

TOTALE ONTZORGING

“One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man.”

Jenny Smith, Theme Fusion

“Technology made large populations possible; large populations now make technology indispensable.”

Hannah Vermont, Theme Fusion

Onze oplossingen werken onder andere voor

FYSIOTHERAPIE
ZIT IN ONS DNA.